BLOG

 

Zašto nam je rezervacija bitna

28 stu. 2014, Posted by in Uncategorized

ZAŠTO NAM JE REZERVACIJA BITNA?

Kakav ste vi kralj u našim očima kad zazvoni telefon i kažete čarobne riječi – rezervirao bih stol …
A onda kreće priprema za Vaš dolazak – upisivanje rezervacije u knjigu (za uspomenu i sjećanje – dobro i za malo statistike), odabir stola, priprema stola za Vas i na kraju postavljanje oznake – Rezervirano!
Ostaje nam ono slatko vrijeme iščekivanja do Vašeg dolaska – skoro kao da smo na „slijepom spoju“ – ne znamo kako izgledate, što volite ili ne volite, jeste li dobre volje ili ne daj Bože – loše, jeste li jako gladni, volite li vino ili pivo, jedino što znamo budući da dolazite kod nas – volite dobar roštilj!

Odredili smo i Vašeg konobara, pustili smo glazbu, sve je spremno…

I onda hladan tuš…
Vi se ne pojavite, a ne nazovete nas da otkažete rezervaciju.
Prvo što si pomislimo – kakav „looser“…
Možda Vam zvučimo grubo (čitaj razočarano, neutješno, gubitnički)…
Kad nas ipak nazovete da otkažete rezervaciju, vjerujte i nama je jednako krivo kao i Vam što ne dolazite, ali bilo bi bolje da je odgodite npr. riječima „nažalost moram otkazati današnju rezervaciju, ali sigurno se vidimo uskoro“, nego samo grubo „otkazujem rezervaciju u…“.
Za nas je i to bolje – nego da se uopće ne javite !?

Možda Vam je sad malo jasnije zašto nam je strka i frka kad se pojavite bez rezervacije – moramo za Vas „izmisliti“ stol, uskladiti se sa svim – kraljevima i kraljicama jer zbog njih smo već napravili raspored i kompletnu organizaciju restorana, kuhinje i dobavljača (da i njih, jer baš zbog svojih rezervacija olakšali ste nam posao)!

I molim Vas obvezno naglasite ako je u pitanju posebna prilika – rođendan, prosidba, pomirba (ono kad se posvađate s boljom polovicom pa je najsigurnija pomoć „ljubav kroz želudac“), godišnjica, i sl.

Dajte nam zadatak kako da Vama i sebi taj dan napravimo boljim i ljepšim!

Eto zašto nam je rezervacija bitna, zašto ste nam draži kad okrenete naš broj, pošaljete nam mail ili preko naše web stranice napišete te čarobne riječi i izmamite nam osmijeh na licu!

Veselimo se vašem dolasku!

Vaš Batak grill.