DOBRODOŠLI NA BATAK GRILL

Uz tradicionalna jela s roštilja restoran Batak iz svoje ponude nudi i poznati leskovački roštilj. Iz svog raznolikog jelovnika, na kojemu će svaki gurman pronaći nešto za sebe, možemo izdvojiti zanimljiva jela s roštilja, kao što su mazalice, vješalice, mućkalice i ostalo.

Pored raznovrsne ponude našeg restorana uživat ćete i u njegovom ugodnom okruženju i domaćoj atmosferi. Upravo domaća atmosfera, te izvrsna hrana čine ključan čimbenik zašto naš restoran ima toliko stalnih gostiju. Batak Grill Kvatrić i Batak Grill Golf imaju velike terase na kojima ćete moći uživati za vrijeme ljetnih mjeseci. Naši restorani na Rudešu i na Kvatriću za Vas imaju organiziranu dostavu, koja je u obližnja naselja besplatna.

 

 

GDJE SE NALAZIMO?

Batak grill Rudeš

Batak grill Golf

Batak grill Kvatrić

 

Batak grill Cvjetni

Batak grill Savica

KOMENTARI ZADOVOLJNIH KORISNIKA

Lukrecija Škorić
ne da ne mogu disat, nego sva sreća da mi frendica vozi jer bi inače trebali šleper pozvat! posluga je grozna, vide ovako mlade i vitke djevojke i sam ih šopaju slatkim. hahah, šala naravno! vraćamo se sigurno! ovaj put preko dana! žao mi je jer sam jedva jednu čokoladnu kuglicu uspjela utrpat u sebe!

Ivan Greby Došen
Usluga predobra,hrana odlicna ukratko savrseno . Obavezno posjetite

Ivančica Ivonn
Sve pohvale za uslugu. Obavezno svratite +5

Iva
U subotu predvečer kod Vas smo večerali i moj dojam od prije se potvrdio: osim što je hrana prefina, Vaši su konobari izuzetno ljubazni, pristojni i simpatični čime boravak u Vašem restoranu čine izuzetno ugodnim. Nadam se da se njihov rad zna cijeniti i adekvatno nagraditi. Stvarno ste odabrali sjajnu ekipu – hvala Vam! Sigurno ćemo se još vidjeti! 😀