BLOG

 

Božićni domjenci i eventi u Batak grill restoranima

02 stu. 2016, Posted by in Uncategorized

Prosinac je rezerviran za domjenke i uživanje u gastro delicijama, a ako tražite mjesto koje će svidjeti vašim prijateljima, kolegama i poslovnim partnerima – onda su Batak Grill restorani prvi odabir.

Bogata i raznolika gastro ponuda, specijaliteti s roštilja te ugodna atmosfera, izbor su za sve oni koji uživaju u provjereno dobroj hrani. Batak tim tako je postao prepoznatljiv hrvatski lanac restorana koji spaja vrhunsku hranu i ugodni ambijent kojega potpisuje ugledni studio Arhitektri.

Gosti su to i prepoznali, pa se rado vraćaju u Batak Grill restorane u Zagrebu (Kvatrić, Rudeš, Savica, Centar Cvjetni) i okolici (Golf Tereni, Sesvete). Nedavno je otvoren i Batak Zaprešić koji se može pohvaliti i posebno uređenim odvojenim prostorom za sve evente i druga ugodna druženja – od 30 do 100 osoba.

Batak Grill ponuda

I na božićnim domjencima Batak Grill nudi svoje specijalitete poput BBQ rebarca, BBQ krilca, ćevapčiće u kajmaku, pljeskavice, punjene vješalice te mnoga druga fina jela koja se pripremaju svježa svaki dan od provjereno kvalitetnih sastojaka. Roštilj se bazira isključivo na crvenom junećem mesu bez aditiva kojemu se dodaje samo sol i papar.

Ono što BBQ rebarca i krilca čini tako slasnim, zasigurno se pripisuje Batak kulinarskom – kreativnom timu koji je osmislio posebnu tehniku pripremanja i pečenja. BBQ umak napravljen je po vlastitoj i tajnoj recepturi – i to je upravo ono što ih čini dodatno posebnim.

Rezerviraj svoje mjesto na vrijeme

Batak Grill postavio je novi standard kvalitete među restoranima, a tome uvelike doprinosi i ljubazno i stručno osposobljeno osoblje koje će ispuniti sve gurmanske želje. Božić je iza ugla, rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

batak-domjenak